sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Pahvi-Sauli ja kumppanit

En malttanut olla ottamatta tätä kuvakaappausta. Asiassahan EI ole mitään hauskaa, mutta entäs tapa jolla se esitetään...

Esa Kärnän alkuperäinen blogikirjoitus löytyy täältä. Olettaisin, että kirjoituksen huumori on ainakin osittain aivan tahallista.

Pahvi-Saulin kannattajat (sic!) "ovat mitä ilmeisimmin ulkoistaneet Ihmisen Kohtaamisen Haavistolle" (Tiina Arppe).

Sunnuntaikolumnistin tuohtumus vain kiihtyi maanantaina. Tällä kertaa häpäisyn kohteena ei ollut "tasavallan presidentiksi pyrkivä Pahvi-Sauli", vaan "Jyrkin bitch" Timo Soini.

"Häpeä", kirjoittaa Esa Kärnä. "Suomen mukasuvaitsevaiston toimittajakunta ylitti nyt sen rajan josta ei ole paluuta."


"Se oli vahinko"

Alla: "– Se oli vahinko, Jungner sanoi IS:lle."

Mitäs sitä anteeksi pyytelemään tai persust... perustelemaan. Luulis ettei noi kundit nyt niin vähästä säpsähdä – jengikieli hallussa, kato!

"– Twitterissä voi lähettää suoria viestejä kavereille tai yleisiä twiittejä. Minun piti lähettää viesti kavereille, ja se meni yleiseen jakeluun. Meillä on kaveriporukka, ja lähetämme toisillemme twiittejä jengikielellä, huumorilla, Jungner kertoi."

Luulenpa, että anglo-amerikkalaista populaarikulttuuria vähänkään tunteva kansalainen osaa asettaa tuon biatch-huumorin oikeaan kontekstiinsa ja nauraa sille, olematta ylettömän ilkeä.

Mehän tiedämme, että määrätyn puolueen tietyt luottamushenkilöt, rivikannattajista puhumattakaan, viljelevät huomattavastikin rankempaa "huumoria" ja "jengikieltä".

Klikkaa kuvia nähdäksesi ne suuremmassa koossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti